CLA’en er en af verdens bedste biler i klassen. Bilen er lækker, komfortabel og sikker at køre rundt i. Men hvordan klarer CLA sig egentlig i en test? CLA bliver testet på forskellige områder som køreegenskaber, komfort, sikkerhed, økonomi og miljø. Mercedes CLA scorer højt på alle områder og klarer sig derfor rigtig godt i en test. Se med herunder for for at vide mere om en af verdens bedste biler.

Flot bil med masser af luksus

Den nye Mercedes CLA er en flot bil med et luksuriøst design. Der er mange fine features og lækre detaljer. Interiøret er flot og designet er minimalistisk og luksuriøst. Den digitale cockpit og det store infotainment-system er flot integreret i interiøret. Bilen er udstyret med en række sikkerheds- og komfortfunktioner, der gør køreturen behagelig. Der er eksempelvis sæder med integreret massagefunktion, som gør køreturen til en behagelig rejse. Der er også mulighed for at få bilen udstyret med et head-up display, der projicerer informationer som hastighed og navigationsvejledning op på frontruden. Det giver en øget følelse af komfort og sikkerhed, da man altid har sine informationer lige foran sig og behøver ikke at tage blikket væk fra vejen.

Køreglæde i højsæde

Når man kører i en Mercedes CLA, er køreglæden i højsæde. Bilen er nem at køre i, og den er virkelig behagelig at køre i. Den har en god fordeling af komfort og køreegenskaber. Der er god plads i bilen, og selv på lange ture er man ikke træt efterfølgende, da sæderne er behagelige og komfortable at sidde i. Den nye Mercedes CLA er udstyret med et multibeams lys, der giver et fantastisk lys når man kører om natten. Lyset er mere effektivt end traditionelle lys og giver derfor et bedre overblik. Bilen er udstyret med et head-up display, der projicerer informationer som hastighed og navigationsvejledning op på frontruden. Det giver en øget følelse af komfort og sikkerhed, da man altid har sine informationer lige foran sig og behøver ikke at tage blikket væk fra vejen.

Fin motor til prisen

Med en start fra 150 hestekræfter og 320 Nm er motoren godkendt af Mercedes. Motoren er ikke særlig stor, men til gengæld kommer den med en masse kræfter, som gør den behagelig at køre i. Som en ekstra bonus kommer motoren med en dobbeltkoblingsgearkasse, hvilket betyder at den er rigtig hurtig at skifte gear. Alt i alt kan vi varmt anbefale Mercedes CLA til dig, der leder efter en flot og komfortabel bil. Den nye Mercedes CLA er en af verdens bedste biler, og den skuffer bestemt ikke.