Er du en af dem der smadrer dine fødder for at følge modens trends? så kan du med fordel læse med her. Dårlige sko er noget af det værste du kan byde dine fødder og det gælder både formen og bunden. Bunden er nok det vigtigste komponent på en sko, da den gerne skal være stødabsorberende og på denne måde beskytte dine fødder på bedst mulig vis. Jeg vil nedenfor komme med nogle forskellige bud på sko som kunne være fordelagtig for dig at skifte til!

Sko fra Ecco på tilbud:

Der er mange der spørger mig om man godt kan købe sko fra Ecco på tilbud og svaret er selvfølgelig, ja. Sko på tilbud fejler for det meste ingenting, men bliver sat på bud da de nye varer gerne er på vej og butikken så skal have skiftet de gamle modeller ud med de nye.

Jeg køber for det meste sko på tilbud, da jeg godt kan lide tanken om at få mere for pengene og fordi kvalitets skomærker er dyre, men bestemt værd at bruge penge på.

Sko der er en investering værd:

Når vi taler sko der er en investering værd vil jeg først understrege at alle sko hvor dine fødder har det godt er en investering værd. Her vil jeg komme med to forslag til hvad du kunne prøve og hvad der bestemt har været en god investering for mig!

Den første er af mærket Paul Smith da skoene herfra er helt fantastiske. Skoen er en modesko men her bliver der ud over designet også lagt stor vægt på kvalitet og på at skåne fødderne fra hverdagens strabadser så godt som muligt. Skoen findes også i mange forskellige modeller som hvis du bliver glad for den gør det nemt for dig at købe sko frem over.

Det andet er af mærket Ahler sko som også byder på nogle super flotte modeller hvor der også her er lagt utrolig stor vægt på skoens kvalitet. Sålen er lavet så stødabsorberende som det kan lade sig gøre ved den pæne hverdagssko og vil derfor passe perfekt til dig som arbejder på kontor eller lignende, hvor pænt fodtøj er påkrævet.

Skoen skulle gerne passe til moden!

Jeg har lagt vægt på den meget stilede sko da modetøj til mænd i dag bærer præg af den meget pæne stil og som dermed ville virke meget klodset at sætte en kondisko til.

For det meste er det også moden der sørger for at man ødelægger sine fødder på grund af trends som ikke tager højde for den gode fysik. Det er der så lavet om på nu, så du både kan se godt ud og have en god holdning, også for dine fødder.

Du må mindst have 5 par sko:

Når jeg siger at du mindst må have fem par sko, er at der ikke er noget bedre end at skifte lidt engang i mellem og dermed også at du har en sko der passer til flere forskellige lejligheder. Selvfølgelig skal mænd ikke have flere sko end kvinder, men det er misforstået hvis du tror du kan klare dig med et eller 2 par som din sko garderobe. For man må ikke underkende hvor slidte sko bliver hvis man går i dem hver dag og hvor meget de kommer til at lugte, derfor er det vigtigt at have flere at skifte imellem.

Det var så mine gode råd hvis du er manden der får smadret dine fødder af enten modens tendenser, nærighed eller lignende. Så jeg håber at du for eftertiden vil gøre mere ud af at passe på dine fødder, for husk at de skal holde i mange år endnu.