Dit stjernetegn kan være en stor kilde til viden. Det kan fortælle dig alt fra personlige træk og heldige tal, til hvor kompatibel du er med et andet menneske. Når du først lærer lidt om stjernetegn, og hvordan de virker, vil du være i stand til at stole på den viden stjernerne har om dig, til at hjælpe dig med at finde kærligheden. Stjernetegnenes evne til at være en nøjagtig kilde til information har været kendt i tusindvis af år. Her er et par tips til at hjælpe dig med at finde kærlighed baseret på dit stjernetegn.

 

Kompatibilitet

For at finde ud af, om du er kompatibel med et andet menneske, skal du først kende dit eget stjernetegn. Tag et kig i en avis eller et magasin, og slå op under Horoskop sektionen. Du kan også købe dig en stjernetegn plakat, eller eventuelt se det på internettet. Der er tolv forskellige stjernetegn, der dækker over de forskellige datoer hen over året. Din fødselsdag falder ind i et af tegnenes datointervaller.

Hvert Stjernetegn har nogen egenskaber, der adskiller sig fra de andre tegn. Månen og planeterne spiller også en rolle i aflæsning af stjernerne, og deres placering i solsystemet bestemmer deres virkning på tegnene. Breddegrad og længdegrad er også koordineret med dit stjernetegn. Du kan finde flere Plakater online, der kan give dig en god idé omkring de forskellige stjernetegn og deres betydning.

Men hvordan spiller dit stjernetegn ind, når det kommer til dine chancer for at finde kærlighed? Det gør de, fordi stjernetegn også fortæller dig noget om et pars kompatibilitet. Hvis du er usikker på, hvordan du beregner kompatibilitet, kan du kontakte en astrolog. Astrologi er undersøgelsen og aflæsningen af stjernerne, solsystemet og planeterne. En astrolog vil kunne give dig en præcis læsning baseret på dig og din potentielle partners stjernetegn, månens og solens position, og de andre planeter.

Et forhold handler ikke kun om nuet – det handler også om, hvor godt I vil passe sammen i fremtiden. Ved at kigge på jeres stjernetegn, vil en astrolog kunne vurdere, hvordan I hvert især vil udvikler jer, og om I er rigtige for hinanden på længere sigt. En god astrolog vil ikke bare kunne give jer et ”ja” eller et ”nej”, men kunne udpege præcis de udfordringer der vil være, hvis I vælger at fortsætte forholdet. Ved at forstå jeres forskelligheder, er det muligt, at I kan trodse stjernerne, og være helt rigtige for hinanden alligevel.

Din astrolog vil kunne give dig oplysninger om din kompatibilitet med din nuværende eller kommende partner, eller andre mennesker. Stjernetegn kan også hjælpe dig med dine ikke-romantiske forhold, som kolleger, familie eller venner. At finde kærligheden bliver meget lettere, når du konsulterer stjernerne først.